"Uuni on kuumana aamusta asti Tyrni kun ruppee hommiin
torttua hellästi kostuttaa laittaa munaa ja rommii!"
Pitihän miun sitten kotiinkin tehä tuo Charlotte Russe, tosin ehin siitä jo haukkaamaan aika palan ennenkun muistin kuvata.
Ohje tähän löytyy täältä
Kermana käytin Flora vispiä, tähän meni täytettä vain puolikas annos, mutta liivatetta laitoin 5 lehteä, on vähän napakampi syödä. Mie en tykkää että eväät vapisee miun edessä. Persikan tietysti vois pilkkoa hieman pienemmäksi, mutta on se hyvä noinkin. Alkuun nuo torttuviipaleet oli ihan kiinni toisissaan, mutta on näköjään hyydytyksen aikana levinneet laajemmalle.
Todella helppo ja yksinkertainen tehdä, vaikka nimensä perusteella voisi vaikeammaksikin luulla. Vaikeinta koko hommassa taitaa olla kerman vatkaaminen ja kääretortun leikkaaminen. Ja mie kun en tunnetusti pahemmin mittaile noita aineksia, vaan laitan sirolla ranneliikkeellä. No joo, Flora vispi on valmiiks purkissa samoten rahka, eihän siinä tarvi ku vanilliinisokeri ja tavallinen sokeri mitata. En myöskään laittanu koko sitä ison persikkapurkin lientä, siitä suurinpiirtein puolet.
Ai juu. Jos kääretorttu on ihan tuore, niin se leikkautuu aika huonosti,se tuppaa murenemaan. Mie tosin käytin kaupan valmista torttua mikä säilyykin sata vuotta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.