Juuri kun ehdin iloita omatekoisten könsikkäiden saamisesta valmiiksi, niin eikös äiti tänään antanut minulle uudet. Salama tekee noista oranssit, mutta vadelmanpunaiset ne oikeasti ovat

Sain myös 8 uutta pannunalusta, jee.

Laitan tähän muutaman kuvan, mutten ihan kaikkia kuitenkaan. Nuo alusethan ovat uniikkeja, kahta täysin samanlaista ei tule ihan tarkoituksella.        

Laskeskelin tuossa että jokunen kappale matkaa minunkin käsieni läpi. Kävin päivänä muutaman sopimassa meidän kauppiaan kanssa, että vien jonkun kappaleen tuohon kaupalle myyntiin, jostain syystä olen saanut pussejakin ihan rajavartiostoa myöten, vaikken ole niitä itse pyytänyt. Se on ihan kiva kun menet kaupasta hakemaan purkin maitoa, niin kauppias lyö kouraan muovikassillisen tyhjiä kahvipusseja. No kyllä nuo paikkansa löytävät, tänäänkin vein muutaman sata pussia äidille väkerrettäväksi.

Niin, miksen tee itse noita. Yritin tuossa ennen joulua vääntää pienistä pusseista alustaa ohjeilla jotka löysin netistä jonkun blogista, mutta jotain kohtaa en joko ymmärtänyt, tai sitten oikaisin jossain kohdassa. Kaikki meni ihan hyvin siihen asti kun kasasin taiteltuja pusseja yhteen. Erehdyinpä sitten irrottamaan otteeni sekunniksi sillä seurauksella, että koko hoito räjähti ympäri olohuonetta . En ole joutanut syventymään niihin sen koomin, mutta kun nämä suunnattomat kiireet hellittävät, niin kokeilen taas. Tämä sairaslomalaisen elämä välistä on tosi tiukkavauhtista. Etenkin kun tätä on jatkunut kohta kaksi ja puoli vuotta.