1272059160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kampanja on hyvässä vauhdissa ja muistuttaisinkin siitä, että myssykampanja loppuu kesäkuun lopulla. Myssyjä saa laittaa tulemaan minulle, jos niitä on kertynyt. Taikka toimitella keräyspaikkoihin.

Olin tänään yhteyksissä syöpäosastoon, ja ne kuukausi sitten viemäni satakunta myssyä on jo lähes menneet. Ihmiset ovat olleet todella ilahtuneita myssyistä.

Virallinen myssyjen luovutus on sitten 7.7.2010.

Sairaalalta lähtee kuulema markkinointipuolelta mediatiedote, ja he toivovat lehdistönkin paikalle saapumista. Olen ilmoittanut asiasta myöskin Etelä-Karjalan radioon, että he ottaisivat asian vielä esille ja muistuttaisivat ihmisiä kampanjan päättymisestä.

Liikuskelen kaupungissa ainakin päivisin, mutta puhelimeen en pääse vastaamaan ennen kello 15.00. Viestiä voi toki jättää vastaajaan niin otan yhteyttä kun pääsen luuriin käsiksi. Kaupunkialueelta saatan päivällä päästä hakemaankin, mutta varmemmin tuon ajan jälkeen.

Yritän mahdollisuuksien mukaan päästä KIP neuletapahtumaan lauantaina 12.00 satamaan, taikka sateen sattuessa Kahvila Majurskaan. Sinnekin voi myssyjä tuoda. Ja jos ei itse pääse, voi kaverin matkaan laittaa.

Nämäkin ihmiset, jotka keräävät hiljaisesti, voisivat vaikka ottaa yhteyttä, niin saadaan asiaa eteenpäin.