sain tänään postin matkassa. Kivasti oli lähettäjä laittanut matkaan myöskin kylmäkäsittely- ja kylvöohjeet, ja muutenkin että mitä niiden kanssa tulisi tehdä.

Tällainen itseoppinut poropeukalo ei aina oikein muista mitä millekin kuuluu tehdä jotta niistä saa ihan oikeita kukkiakin kesällä.

Saamani siemenet ovat Loistokärhö Hagley hybrid, Loistokärhö Ruubel, Lumikärhö Summer Snow sekä Tunturiunikko. Saa nähdä montako saan niistä kasvamaan. Pitää heittää nuo kärhöt pihalle purnukkaan kylmäkäsittelyyn.

Mulla kun  on paha tapa työntää samaan kukkapenkkiin miljoona siementä samaan paikkaan ja sitten loppukesä ihmetellään että mikähän tokin mahtaa olla kun en muista tuollaista laittaneeni. En halua merkata tarkkaan että tällä neliösentillä pitäisi kasvaa tämä heinä ja toisella tuo.Kivemman näköinen on penkki katsella kun sieltä täältä putkahtelee joku tietty tai tietämätön kukkanen.

Sormet syyhyää jo siementen kanssa, kesällä innostuin itsekkin keräämään sukulaisten pihoilta kaikenlaista, samoten omalta. Niitä iso laatikollinen odottelee jo. Olisi vaan sitä plantaasia reilusti mihin niitä kylvää. Tämä rivaripihan kolmannes on hieman pieni näille kokeiluille, mutta pitänee kai naapureillekkin tilaa jättää.

1263052789_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää, ja jos kellä on halua kokeilla mustaa salkoruusua Alcea Negra rosea, niin laita yksityisviestiä, toki kaikenlaisia mielenkiintoisia siemeniä voi tarjota myös vaihdokkaaksi. Laitan siitä kuvan kunhan ensin perehdyn tämän blogin saloihin.

 

1262726683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e