En aina ymmärrä tän blogin tapahtumia. Kirjotin pitkän jutun ja tallensinkin, nyt sitä ei vaan löydy mistään. Omituista on tämä.

En jaksa alkaa sitä uusiks ainakaan nyt kirjottelemaan, on tää flunssa pahimmillaan, nenä vuotaa ja aivastuttaa niin että keuhkoihin sattuu. luulis ainakin kaiken töhnän irtoavan niin vauhdikkaasti aivastus lähtee. Tuppaa vaan toisesta päästäkin falskaamaan, ja joka aivastuksen jälkeen on käytävä vessassa.

Teetä ja mehua on uponnut ihan riittävästi, alkaa jo pikkuhiljaa silmät kellumaan.

Pitäis suunnitella kummitytön sisarelle nyt sitten Arielin mekko. Aika jännä sattuma, että olin just edellisenä päivänä tilannut syötävän kakkukuvan Arielista, kun tämä sisar alkoi puhua että hän haluaa sellaisen. Ihan kiva. Kummia nää miun etiäiset.

Kummitytön kanssa vuosi sitten sattu ihan samalla tavalla. Tiesin että hän pitää Disneyn prinsessoista, mutten koskaan ollut kysynyt tarkemmin että mistä niistä. Olin luvannut tehdä hänelle synttärikakun ja Bake & Partyn sivuilla näin juuri Bellen kuvan näistä syötävistä kakkukuvista. Ajattelin vielä että toihan olis sille just nappiin, kun itsekin muistuttaa Belleä.

Täytteenä muistaakseni mansikkahilloa, päällä tuo kuva ja ihan normaali kermavaahto värjättynä keltaisella elintarvikejauheella vähän vanilliinisokeria mukana.  Ylänurkassa marsipaaniruusu ja lisänä keltainen kynttilä joka soittaa Happy Birthday -säveltä. Sisko työnsi siihen sormensa ja väitti sen kerman maistuvan banaanilta. Söi vielä kaiken ylijääneen kerman rasiasta. Tyttö joka ei yleensä koskaan syö kermavaahtoa. En sitten viitsinyt oikaista ettei siinä banaania ollut, kun toinen sen kerran niin suurella halulla söi.

Kummitytön synttärit oli viikko takaperin lauantaina Hop Lopissa. Paketteja kun aukaisi, nii ilme oli näkemisen arvoinen kun hän sai sen ruusun. Oli oikein onnellinen siitä. Mutta uskomaton huokaus kävi tyttölaumassa kun hän purki paketista sen tekemäni mekon. Oikein sellainen haikean kateellinen " Belle-mekko!" vähän joka tytön suusta.

Kuvassa ostamani ruusu on hänen kädessään.

No siskolle voin synttärilahlaksi sen Ariel- mekon tehdä huhtikuun alkuun, mutta sitten jos niitä joku muu alkaa haluta, niin alan ottaa kyllä maksua, onhan noissa kuitenkin aika tekeminen.

Siinä olisi malli, toisin sisko oli sitä mieltä ettei tykkää noista pallohihoista, mikä taas helpottaa miun hommaa paljon. Kattoo nyt laitanko hihoja ollenkaan, en varmaan ainakaan noin pitkinä. Tuo kuva tuli napattua heidän pöytäliinastaan. Tosin kun kattelin tuota kangashyllyäni, niin taidankin tuon vaaleanpunaisen sijaan käyttää lilaa, niin ei tarvi lähteä ostamaan sitä. Pitää kaivella löydänkö hopeanauhaa kaulukseen ja lanteille. Terehän voisikin olla ihan hyvä juttu, taikka sitten leveämpi nauha.