Mietin miten tähän saisi jotain, mutta sitten välähti. Miullahan on tämä alkoholiongelma. Ostan pulloja mutten raati käyttää niitä. En osta mitään tavallista kossu- vodka - linjaa, vaan vähän erikoisempia aineita. Kirkkaita taitaa tällä hetkellä olla yksi taskumatti mikä on varmaan jo vuosien saatossa muuttunut vedeksi.

Jätin pois kaiken "tavallisen" ja otin mukaan vaan nuo erikoisemmat pullot jota kaapistani löytyi. Suurimman osan olen ostanut itse, mutta joukossa on muutama tyttären ostama ja pari exän kuten Suomen Joutsen, sekä pullo joka on täynnä 5 pennin rahoja. Vihreä kiemura pullo on salaattikastikepullo, jossa ei saa olla mitään muuta kun paholaisen salaattikastiketta, se on juuri sitä tarkoitusta varten ostettu. Nämä kolme viimeiksi mainittua ovat ilman nestettä, kaikki muut ovat korkkaamattomia, mitä taas sisareni ei ymmärrä ollenkaan, että alkoholia säilytetään vuosia avaamattomina.

1271969125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meni hieman mustaksi nuo harrikalla ajavat pipipäiset tontut, sisällään kirsikkalikööriä.

Vieläkin tosin harmittaa se musketti, jonka näin vuosia sitten Viipurissa. Se oli täytetty Vodkalla, mutta oli metrin korkuinen ja tosi upea. Ei voinut tuoda kun oltiin vaan päivämatkalla, eikä sitä olisi saanut mihinkään piiloon junassa. Sellaisen vielä joskus hommaan. Ja arvohan noista menee siinä vaiheessa kun ne avataan ja alkuperäinen aine otetaan pois. Vaikka olisi kuin väärinkäyttöä. Siispä jatkan tämän alkoholiongelman kanssa eteenpäin, vaikkei vakavalla asialla leikkiä saakaan laskea.