Hellun Hulinat blogista Helena haastoi kertomaan mitä keräilen!! Apua, mitähän mie en keräilis. Miepä luulen ettei edes tuo laps tiiä kaikkee mitä mie kerään. No joo, kerään mie kahvipusseja ja tuollasta sälää, mutta niistä nyt onki tarkotus jatkojalostaa vaikka mattoja. Samoten kankaat, videokasetit ja langat yms. käsityötarpeisto. Niitä ei siis lasketa.

Kuvia ei vaan nyt ole koneella, kun en ole noita tullut kuvanneeksi.

No ainakin mie kerään keittokirjoja, niitä on jo ihan kiitettävä määrä kertynyt. Harvoin niistä tulee mitään tehtyä, yleensä ne on ne samat ohjeet mitä aina tulee tehtyä. Vastikään teinki aivan uskomattomia löytöjä naamiksen kirpparilla, olisinko edes parista maksanu jotai kahvipakettia kummempaa. Yhenki tosi kalliin kirjan sain pari viikkooa sit kahella karkkipussilla.

Sit mie kerään punasta ja meripihkan väristä lasia, vaikkakin aika siniseltä näyttää miun hyllyssä.Nauru Ja noita kissapatsaita vilkkuu vähän joka paikassa.

Yks mitä olen hiljalleen keränny ja harmikseni en saa niitä laitettuu esille on keraamiset kahvi- ja maitokannut. Siis ihan rehelliset kannut, ei mitään kermakoita. Tuolla laatikoissa on monta kannua oottelemassa sitä ihmettä et ne saisin joskus johonki hyllyyn esille. Ne on tarkotuksella hankittuja, eikä siks et ku saa halvalla ni on pakko ottaa. Yks kuva näköjään löyty, minkä ostin marraskuussa Viipurin keikalta. Noistakin toinen on sokerikko ja toinen teekuppi ja -pannu

1290873018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haaste pitäis laittaa eteenpäin neljälle, ketähän mie keksisin.

Haastan seuraavat blogit kertomaan omistä keräilykohteistaan:

POHOJALAANEN TASA-ARVO

Mansikin Mainiot

Muistaako kukaan

Hiirose emännä tokabloki