Nimittäin vuodatuksen kuvat. Monta blogipäivitystä lueskelin ja harmitti kun ei kuvia näkynyt missään. Omalla sivulla ne kyllä näkyi. Päivitin koneelta yhden ohjelman ja nyt toimii taas hyvin.

Alkaa olla aika urakka noita päivityksiä vilkuilla, kun nyt kun joutuu aamulla nousemaan ennen kuutta ylös, ei meinaa enää silmät pysyä auki 9 aikaan illalla. Ennenkun tästä rytmiin taas pääsee, ottaa aikansa.Tänä aamuna töihin ajaessa tuntui ettei silmät pysy auki, mutta kyllä se siitä helpotti. Oli vähän iisimpi päivä. Ensin aamulla tarkastin tukkukuorman, sitten hyppäsinkin jo autokuskin matkaan ja poikettiin hakemaan ruokalaatikot yhdestä kohteesta, sekä käytiin tukussa.

Takaisin keittiölle lastaamaan autoa ja kierros ruokapakkien kanssa. Olen nyt aamupäivän ruoka-ajot ajanut kahteen otteeseen, mutten ole iltapäivää ehtinyt kattelemaan. Nytkin tänään piti jäädä iltapäivästä pois kun oli hammaslääkäri kahdelta. Opettelin sitten kassan käyttöä ja olin salin puolella. Tosin voi olla etten niitä enää maanantaina muista. Nauru

Sain mie tuossa illalla vielä viimeset kukat työnnettyä multaan, ihme etteivät ole heittäneet jo henkeään tuossa rappusilla ilman vettä. Itikoita oli kimpussa ainakin kolme miljoonaa ja äkäsiä kun mitkä. Teini näytti miun nilkkaa ja housunlahkeen ja kengän välissä oli valehtelematta 40 tyyppiä samassa nilkassa ruokailemassa, nyt kutittaa inhottavasti. Täytynee yöks ottaa antihistamiinit.

Pitääkin tuo säätiedotus vilkasta, kun uhkaili huomiselle kaatosadetta, toivottavasti ei ainakaan Tampesteriin. On tosi ikävä siestä siellä konsertissa jos vedenpaisumus uhkaa.

Kattelin tuossa sitä aikataulua, jonka sain firmasta kun käin matkaa maksamassa. En tiiä kuka sen on laatinut, mutta kuskina voin ite sanoa, että on hanurista. Todennäkösesti toimistossa suuressa viisaudessaan ne naiset. Lähtö täältä Lappeenrannasta 11.30 varikolta ja 12.00 keskustasta. Matka kestää yhelläkin pikku tauolla liki 4,5 tuntia ja siellä bussiasemalla oltais n. 16.30, mistä pitää vielä kävellä sinne Eteläpuistoon kymmenen minuuttia. Ihan kiva jos ois halunnu nähä kaikki illan esiintyjät, ne kun alottaa jo 16.00 soittamisen. Kun kerran lippukin ois siihen oikeuttanu.

Siis miehän en aja tuota reissua, mutta lähen matkaan kun täältä kerran kuljetus sinne on, ei ole mitään järkeä lähteä polttamaan tankillista bensaa sen takia, kun 35€ pääsee edestakasin. Hotellinkin  peruutin, mikä oli jo marraskuussa varattu. Oisin ollu viel yksikseni 4 hengen huoneessa, kun tuo ystävä jonka kans liput ostettiin päätti alkaa lisääntymään, niin ei pääsekään lähtemään. Tosin voi olla hermoja koetteleva reissu, kun on auto täynnä kännisiä hevareita. Eihän noille reissuille kuivin suin mennä. Paitsi mie. Kun pitää ajaa ens tää 30 km kaupunkiin, että pääsee bussiin. Ja yöllä sama keikka takas.

Pitäähän se 69Eyes ja etenkin KISS käydä kattelemassa. Edes kerran elämässään. Olishan uo 69Eyes mahollisuus nähä seuraavana päivänä Imatrallakin, mutten sinne sen takia lähe, vaan sen KISSin. Pitää se mennä kattoo kuin sedät jaksaa heilua. Muutama vuos sitten kävin Helsingissä kattomassa Dion, Asian ja Uriah Heepin keikan, oli joka pennin väärti. Tosin Uriah Heep oli pari vuotta sitten Imatrallakin Rock To the Riverissäkin, ja ne soitti viimeseks Lady in Blackin, miun lempparin.

Nyt ois syytä lähtee kärsälleen, että jaksaa huomessa istua tuntitolkulla bussissa. Aion varata pari lankakerää ja koukut matkaan, jos sais vaik myssyn tai pari aikaseks.Nauru Ei miuta sen jälkeen yhtään tärähtäneenä pidetäkkää kun hevikonserttimatkalla tää virkkaa sytomyssyä.