Meillä oli Lappeenrannassa markkinat loppuviikosta ja eräs entinen työtoveri nykäisi hihasta. Hän kertoi naapureilleen maininneensa kampanjasta ja on kuulema iso kasa myssyjä tulossa. Jes.

Kummitädillekin vein pari pussillista lankoja, tehköön kun kerran haluaa. Hän sanoikin tuossa aiemmin, että näitä on kiva tehdä kun saa lopettaa tasan silloin kun siltä tuntuu, eikä tarvi miettiä että on pakko tehdä vielä näin paljon.  Siskokin innostui virkkaamaan yhden myssyn, mutten muistanut tänään ottaa sitä mukaan kun käväisin. Tai sisko mainitsi asiasta vasta ku oltiin jo kaupungilla. No kyllähän sen kerkeää.

Taas yllättäen putkahti pari myssyä. Mie olen tainnut jäähä koukkuun noitten kans. Olen aika järkyttyny - mie- joka ei erota silmukkaa toisesta.

Hempeän keltainen on tehty Minni-langasta, nauhaksi laitoin punoksen jämästä neliväristä.

1271091804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Musta oli alkuun kokeilukappale, halusin nähä kuin tuo Flip Flop käyttäytyy. Todella helppo ja nopea virkata, eikä mene säikeille. Tosin tuntuu hieman jäykältä vaikka 7 koukulla teinkin, mutta kun käytän huuhteluaineessa, niin eiköhän pehmene. Meinasin kokeilla kuin paljon keräst tulee, mutta oli se kesken katkastava, kun nytkin sai jo reunan reilusti kääntää kaksinkerroin. Vielä jäi aikamoinen nyssäkkä lankaaki. Tuo lila ei kuulu mukaan, se on tuon miun apupään väri. Ei yhtään niin kova kun luulis, kun lukee vyötteestä että langan tekoon on käytetty muovipulloja. Tästä vois jopa ajatella itelle pääkappaletta ens talvena. (Sanoo se joka ei ole käyttäny pipoa muulloin kun lumitöissä, kun silloin ei pysy huppu päässä. )

1271091843_img-d41d8cd98f00b204e9800998e