Juu, ei ihan nappisuoritus ollu.

Lapsi nimittäin pyysi tekemään avokilleen tissikakun synttäribileisiin. No ite kakun tekemisessä ei ollu ongelmia, ainakaa paljo. Mitä nyt vähän otti vuokaan kiinni, mut siit ei olla. Löysin hyvän kokosen kupinkin, mikä muodoltaan muistutti tissiä. Visiohan oli ihan selkeenä verkkokalvolla kuin se sokerimassalla päällystäminen tapahtuu. Tollee vaa ihan suit sait sukkelaa. Juu, ja lehmät lentää.

Ensinnäkin massa oli hieman kovettunutta, mut ei miunkaan kouraan mahu koko puolen kilon klöntti massaa pehmitettäväks. Joten jaoin massan kait 6 osaan ja pehmittelin sitä aikani. Kaipa se ois pitäny istua sen klöntin päälle, ni ois saanu kerralla. Nauru No eihän sillä  kuudesosalla saanu päällysteettyy kun murto-osan koko kakusta, se repeili, eikä meinannu kiinnittyä kunnolla. Visiot karis sitä mukaa kun taiteilin sitä vaaleanpunasta mönjää kaulimella. Sit erehyin nokon sitä syömäänViaton, seurauksella et nyt sit reunasta jäi puuttumaan kolmen neliösentin pala.

Miten ihmeessä kaikki muut saa sen massan kerralla kaulittua koko kakun kokoseks ja tasoteltuu siististi. Miun massa repeili, ja oli ihan hölmö, eikä asettunu ollekaa sillee ku ajatelin. Yritin päällekkäin tulevia kappaleita liimata vedellä yhteen, mut en saanut saumoja häivytettyä kun massa meni vetiseks reunasta. Alkuperänen visio oli sievästä korsetista, mut kun se vaalea massa jäi vajaaks, ni oli pakko tehä housutkin ja yrittää niillä paikata pahimpia aukkoja.

Kolme tuntia mie tuon massan kans sain tuhrattuu, ja jälki on jotain ihan muuta kun kaunis ja sievä. Näkyy kaikki selluliittimuhkuratki olevan mukana. Tosin kuva on otettu illalla salaman kanssa, livenähän niitä ei juurikaan näkyny.

1302288647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joo, taitaa olla meikäläisellä paljon harjottelemista, ennenku julkisesti alkaa noita sokerimassahärpäkkeitä esitellä. Ja tuo musta massa värjäs joka paikan, käsistä se ei meinannu lähtee pois ollekaa ilman kynsiharjaa, puhumattakaan miun kauniin valkosesta leivonta-alustasta.

Löysin viime viikolla muuten popot itelleni, mitä olen metsästäny siitä asti ku noita "Crockseja"(ei piraatti ei piraatti) alko tulemaan tänne Suomeen. Teinille ostin viime kesänä ja se aina papattaa kun mie vien sen kengät. Miulla kun on tuo käpälä vähän isompi kun normi naisten tassut on, ni aina pitäs miesten puolelta ettii, kun naisten koot loppuu max 42. Mut ne värit. Mustaa,ruskeeta, harmaata, myrkynvihreetä, yöööööökk. No musta viel menettelee, mut ne muut. Juu, ei kiitos. Mut nyt olin tuol uudessa S-marketissa haahuilemassa ja jo pitkään matkaan käytävälle loisti kasasta nuo popottimet. Piti oikeen askeleita tiivistää kun kattelin ensi naisten koot kunnes silmät osu miesten laariinKieli ulkona.

1302289334_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

JEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oranssit, ja viel kokokin löyty sattuva. Ei yhtään tarvinnu miettiä hyppääkö ne ostoskärryyn. Jostain syystä kärryyn hyppäs myöskin uus Kiroileva Siili muki, sekä pari siili paitaa. Niitä en huomannu kuvata.