Tänään tajusin, on jo yli kolmannes vuodesta liki kulunut, eikä mitään järellistä ole saanu tehtyä. Tuntuu et on vaan työtä ja koulua, plaah. On jääny muutama juttuki postaamatta, ku ei muka ole koskaa aikaa.

Ostin tuos joku aika sit tuolta Jatan nukkekodin ruokia- blogistilta muutamia juttuja tytön nukketaloon. Suurimman osan näistä on tehny hänen tyttärensä ja mie ostin nää huuto.netin kautta Siis ihan oikeesti, kuin voi jollain olla noi näppärät sormet noita tehä? Miulla on ihan oikeesti kaks vasenta kättä, en ees näkis noi pieniä juttuja, saati sit saisin ne osumaan paikoillee et lopputulos näyttää hyvälle.Ystävä Bom's Bakerystä sanokin, että työkaluina hyviä on hammastikku, nuppineula ja olikohan pinsetit. Tosin mie tarviisin tosi ison suurentavan suurennusklasinki, et näkisin mihin tulee mikäkin yksityiskohta tökittyä. Fimomassastahan nuokin eväät on tehty.

Mie olen ite ettiny isoja fimotankoja, sellasii likimain sentin halkasijaltaan, mut tahtovat olla vähän kiven alla. Tuo punanen sydän esim on n. ½  senttiä. Joo, tiiän, niitä sais ebaysta, mutten viitti pelkästää niitä lähtee paypalilla maksamaan. Pitäs saaha jengii kasaan, et kannattas tilata sieltä, nuo tangothan ei kuiteskaa hirveesti maksa. On vaan vähä vaarallista eksyy sellasille sivuille, ei niinkään etteikö ois turvalliset sivut, vaan et sielt löytää vaik mitä tarpeellista ja ihanaa hilpetööriä.

Mamman mussukka täytti vuoden 13.4. Näin komee ja cool tyyppi sieltä sit paljastu. Oli isotäti tuonu noi arskat ja oli Leevi kuulema ollu ihan polleena niitä pitämässä.