Kukahan lahjottas miulle vuorokauteen lisää tunteja?

Kumma juttu kun tietää et pitäs lukee hissan ja enkun kokeisiin, ni sitä keksii vaik mitä muuta hääräämistä. Eilisen iltaa ja tän päivää on menny ratkoessa solmioita.blush

Löysin tuolta Kontista mussukan kanssa hortoillessa yks päivä iiiiisoon kasan solmioita ja heti silmissäni näin mitä niistä tulee, Tai itse asias mie oon sitä suunnitellu jo pidemmän aikaa, mut en viiti maksaa noist kaulanaruista älyttömiä summia, etekää käytetyistä. Joten oon niitä sillon tällön jonkun kappaleen ostanu halvennuksella. Tietysti kaikki on erilaisia, mut jostain on pakko tinkiä, muute mie saan kerätä niit sata vuotta. Ajatushan lähti siitä kun löysin aika makeen oranssin ravatin ja halusin oranssin tantun. Joo,sen jälkeen ei oo näkyny ainootakaa oranssia ravattia, et jo heti kättelyssä piti antaa värin ja kuvion suhteen myöten.

Olivat tuunaustorilla 6 kpl 50 senttiä ja niitä oli iso laatikollinen. Mie tietysti kaappasin ne parhaiman näköset niput itelleni. Kassatyttöökin kiinnosti mitä mie teen 66 kpl ravatteja. Kerroin tekeväni niistä mekon. Itse asiassa materiaali on aika ihanteellinen sellaseen suikalemekkoon, tosin siihen tulee sit sauma 4 sentin välein. Mut kun takapuolen ympärille tarttee enemmin kangasta kun sen kadonneen vyötärön ympärille, ni ovat jo valmiiks muotoon leikattuja.
Ratkoin siis niit takasaumoja auki, ensin tosin piti lajitella ne silkkiset erikseen, Eihän niitä nyt toki voi polyesterin kanssa samaan tanttuun laittaa. Miul on nyt kaikkiaan 90 ravattia tuohon hommaan, jopa silkkisiäki taitaa olla sen verra et ympärysmitta tulis. Ja tietysti ottaa ne sisuskalut pois välistä, muuten niistä tulee tosi paksuja, eikä taitas mennä ees ompelukoneesta läpi. Nyt ois sit iso laatikollinen sisuskalujaki jos innostun vaik niistäki tekee jotai.

Yhen oranssin Ikean aaltopullonki löysin, mut se ei enää mahu tonne keittiän ikkunan väliin. Se on nyt niitä maljakoita täynnä kaikkiaan meni 29 kpl sinne niitä. Ois varmaan menny se 30 niiku alun perin mittasin, mut kun se 4x4 rima mikä on niitten alla jäi vähän liian lyhveks, Kyl mie ihan oikeesti mittasin viiteen kertaan sen ikkunan ja sain 125cm mittaa. Kun laitoin sen riman sinne ikkunoitten väliin, ni jostain syystä ikkuna oliki kasvanu 5 senttii pokasta pokaanfrown. Kannattasko mitata alun perin pokan koko eikä lasin kokoa? Nyt niit pulloja on sit 31 kaikkiaan. Yhen kirkkaan otin pois, lun tyttö löys miulle kolme punasta mitä miul ei ollukkaa.

Mussukan villatakkiki on viel vaiheessa, muuten valmis, mut nepit puuttuu. Mut kun ne on sukeltanu johoki jemeksee. Mie ostin varta vasten sitä nuttua varten neppinauhaa mustaa sekä valkosta, mut nyt ku toi nuttu ois tos koneen takana, ni ne nauhat on kadonnu. Ja mie en periaatteessa eti mitään. Kun jotai ettii, ni kaikkee muuta löytyy, muttei sitä mitä kaivaa. Jahka mie kieheen.