Sain tämän idean tuolta olisikohan ollut kisuliinien elämä blogista, mutta oli jotenkin niin hellyttävän näköisiä tassuja. Tässä meidän tassut. Mantan takatassu

etutassu

Mossen tassu

  Harvinainen kuva Mantasta, yleensä sitä ei saa pysähtymään. Mossen ikioma hiiru alkaa luoda nahkansa. Mosse tykkää kuljetella sitä ja myöskin heitettäessä hakee. Tätä ei opetettu koskaan, mutta alkoi itse kuljetella hiiriä ja palloja ja oli tosi onnellinen kun se heitettiin hänelle. Häntä on hiirulla aivan toisarvoinen juttu, se nypitään ensimmäisenä pois.

Välillä huilataan

Kun virta loppuu, niin se on totaalinen stoppi. Mossesta on irronnut patterit.

Pudotin pari iltaa sitten lattialle vaahtokarkin ja innolla molemmat olivat sen kimpussa. Se piti tappaa ja viskellä, poikakin käveli karkin ihan luttuun. Manta löysi sen sitten olohuoneen lattialta ja Mantalla kun on ns. tuplakynnet - samasta varpaasta kasvaa kaksi kynttä vastakkain- niin karkki jäi tietysti kiinni. Hirveä sähellys ja meno kun sitä yritti ravistamalla irrotella.

Sattui siskon poika sitten nauramaan ääneen, kun oli niin huvittavan näköistä. Manta loukkaantui ja alkoi sähisemään hänelle, sitten painui sohvan alle kaikkine vaahtokarkkeineen. Siellä oltiin pitkään, mutta poistullessa ei ollut enää vaahtokarkkia. Meillä ei voi jättää pussia auki mihinkään, muuten on jokainen karkki vähintään maisteltu, jos niitä ei ole ympäri lattiaa. Manta osaa ihan oikeasti loukkaantua sydänjuuriaan myöten ja sen myöskin osoittaa, kääntää loukkaantuneena selkänsä.