Tässä on nyt viides päivä menossa tätä atk kurssia, ja leuat meinaa mennä sijoiltaan haukotellessa. Tietysti kun nämä on itelle tuttuja asioita, niin ei jaksa seurata. Mutta on edettävä näiden mukaan, jotka ei ole asiaa koskaan opiskelleet. Tosin oman haasteensa tähän vuodatukseen saa kun tällä koneella on käytössä IE8 ja lennän täältä ulos vähän väliä.

On tullut pelattua kaiken maailman pelejä fb.ssä, kiusattua kurssikavereita kummallisilla sähköpostiviesteillä, parannettua maailmaa, ja vaikka mitä.

Meillä oli jopa "diskokin". Miehän tietenkin soittelin hanat kaakossa kaikkea hyvää ja yhellä jos toisella jalka vispas tahissa, mut sitten joku keksi alkaa soittelee Kari Tapioo, Kake Randelinia ja Teräsbetonia- yhtaikaaHuuto. Eihän noissa missään vikaa ole - yksinään soitettuna, mutta yhessä ne oli vähän liikaa.  Meinasin siinä vaiheessa tykittää lisää, mutten sit kuitenkaan jaksanu. Oli se aikamoinen kakofonia, kun miulla soi tällanen: Black Sabbath - Paranoid sekä Kiss - I was made for Lovin You. Jostain syystä en saa tätä toista linkitettyä.

Täällä myö kökötettää entisessä pankkiholvissa atk- kurssin ajan, toivottavasti kukaa ei vaan keksi vetää sitä holvin ovea kiinni, siinähän ollaa sit ihmettelemässä et kuis sieltä mennää ulos, ku sisäpuolella ei ole minkäänlaisia hantaakeja. Ja seinätki on todennäkösesti niin hyvin suojattuja, ettei pahemmin taia kännykän kenttäkää läpästä, ainaki miulla häipyy kentät tehokkaasti. Sen lisäks ollaa maan alla.