Yllättävän hyvin on ihmiset lähteneet liikkeelle myssykampanjan liikkeellepanon jälkeen.

Olen saanut jonkin verran yhteydenottoja asian tiimoilta ja nyt on jo pari paikkaa vastaanottajiakin lisää joita en ole itse edes huomannut kysyä. Kiitos siitä.

Meidän Martoilta sain vähän noottia kun en heille kertonut mitään, mutta kuukausi sitten kun oli vuosikokous en vielä edes tiennyt alkavani tähän puuhaan. Puolustelin sillä ettei miulla ollut niiden sähköpostiosoitteita, suurimman määränhän oon meilitse ihmisiä tavotellut. Meilitse olen tavottanut varmaankin viitisenkymmentä ihmistä, mainoksia olen jakanut kai toistakymmentä eri paikkoihin, suullisesti olen puhunut jne. Puhelinta en ole ihan tarkoituksella asiaan vartavasten käyttänyt, kun tuppaa nuo laskut muutenkin olemaan tähtitieteellisiä.

Se viimeviikkoinen radiohaastattelu varsinaisesti sai ihmiset liikkeelle, Martoistakin moni sanoi kuulleensa radiosta. Juttua asiasta tulee seuraavaan kylälehteen, vähän yhden yhteydenottajan kanssa puhuttiin että josko Luumäen lehteenkin sais jotain aikaan. Etelä-Karjalan radion sivuilta löytyy uutinen jossa kerrotaan asiasta.

Oon itte tehnyt nyt 8 pipoa, mutten ole ehtinyt niitä tänne vielä laittaa. On vähän hankaluuksia tuon kuvauspään kanssa. Löysin sitten yhen muovikipon keittiöstä, mutta aika hassulta sekin näyttää kun  on ihan pyöreä. Tää viimeinen tekemäni hattu muistutti kyllä Nuuskamuikkusen hattua, hassu törsäke päälaella ja lerpattava lieri. Noo, jos se ei ole niin nokonuukaa. Jossei kellee kelpaa ni piän sit ite. Kellehän mie naureskelin et pitäsköhän tökätä viel variksen sulka kupeeseen, ni ei paljon Nuuskamuikkuseesta eroa muuten kun värinsä puolesta.

Nyt siis täällä kulmalla pipojen vastaanottopaikkoja ovat:

Lappeenranta:                Pyöröpuikko

                                       Karjalan Ompelukone

                                       Sale Vainikkala

Luumäki:                         Taavetin Kangas

Lemi:                               Kouvon Baari

Ympäryskunnat:              4H yhdistysten paikallistoimistot