Kävin tänään viemässä ensimmäisen satsin (99 kpl) myssyjä tuonne EKKS.n osastolle. Vastaanotto oli ylitsevuotavainen. Oli kuulema pari ihmistä jonkin myssyn sinne vienyt suoraan, mutta kenellepä jaat muutamasta kun tarve on monelle. Nyt ainakin tällä alkuun pääsevät ja jako alkaa huomenna.

Hyvin on potilaat perillä asiasta, on kuulema jo moni kysellyt myssyjen perään, kun olivat haastattelun radiosta kuulleet silloin puolitoista kuukautta sitten. Aika paljon asia on muutenkin ollut esillä mediassa, moni näki sen Seijasiskon ja Matleenan haastattelunkin telkkarista.

Myssyjä on tulossa kovaa vauhtia lisää. Eilen soitti eräs nainen Simpeleeltä ja lupasi laittaa miulle niitä postitse tulemaan. Pääsin käsitykseen että hänellä olisi enemmänkin niitä tulossa. Hyvä hyvä. Tarve on kova, että lisää vaan, kaiken he ottavat vastaan.

Pistetään paremmaksi täällä Etelä-Karjalassa ja tehdään oikeen myssyennätys, aikaa on vielä kaksi kuukautta. Hyvin menee jos nyt kuukaudessa ollaan saatu reilu sata myssyä tehtyä, en ihan tarkkaa lukua kysynyt paljonko siellä sairaalalla oli niitä jo.

1272568112_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä kaikki huhtikuussa toimitetut myssyt