Jes jes jes. Sain tänään auton takasin. Samalla ikäänkun kasvoi puuttuva jalkakin paikalleen. Tulee aika kalliiksi tuo bussilla kulkeminenkin, kun tänne meille asti ei oman työpaikan bussit kulje. Joka siivusta maksaa 5,90€ suunta, ettei ihan viitti  alvariinsa kulkea.

Kaipailivat minua jo punttisalillekkin, en ole ehtinyt/ halunnut käydä kahteen kuukauteen. Alun perin aloin salilla käymään juuri siksi. että siellä ei ole niitä langanlaihoja rättinäyttelijöitä, eikä salihousuihin pukeutuvia muskelimiehiä. Saa olla ihan oma itsensä ja tehdä sen mukaan mikä hyvältä tuntuu. Ja kun laitteet kaikki toimivat sirukortilla, johon tallentuu juuri se oma ohjelma, niin ei tarvii jonkun jäljiltä yrittää repiä viimesiä välilevyjään painopakkojen kanssa.

Sitten sinne tuli töihin yksi uusi ihminen joka otti oikein asioikseen alkaa huomautella joka kohdassa suureen ääneen, että mikset lämmitellyt kuntopyörällä tai crosstrainerilla. Mielestäni en ole hänelle tilivelvollinen, enkä ainakaan muiden asiakkaiden läsnäollessa. Vaikka siellä yhtaikaa puurretaankin, niin siitä huolimatta jokainen keskittyy omaan tekemiseensä, mutta kun joku alkaa ääneen tiukkaamaan jonkun tekemättä jättämistä, niin kaikki muuthan siellä ovat korvat hörössä, että niin miks.

On muutenkin korkea kynnys alkaa tekemään itselleen jotain kun painoa on kertynyt reippaasti kolminumeroinen luku, sitä ei enää halua olla keskipisteenä. Voin hyvinkin seuraavan kerran jättää harjoitukset siihen paikkaan ja äänestää jaloillani. En vaan pääse  siitä sopimuksesta vielä irti ennenkun vasta kesällä.

Ei sitäkään silloin liittyessä kerrottu, että jos eroaa kesken kauden niin on maksettava erotus kuukausimaksuun jokaiselta jäljellä olevalta kuukaudelta, ja niitten etujen hinta mitä sai liittyessä (pussi, pyyhe, sykemittari,ohjekirjanen ja  juomapullo) ja liittymismaksun erotus. Puhuttiin vaan siitä että jäsenyyden voi siirtää toiselle loppukaudeksi, ikäänkuin myymällä se. Kusetusta sanon minä. Eli jos nyt eroaisin, niin joutuisin joka tapauksessa maksamaan liki 700€. Sama tulee siitä kun odotan kauden loppuun ja sitten irtisanon. Nytkin maksan siitä kuukaudessa 59€, niin kaipa se olis käytävä.