Tuli tuos väännettyä pari töppöstä kun tyttö haluaa kakun päälle. Mamman mussukka täyttää vuoden tällä viikolla ja isänsä täytti 6. päivä joten pitävät yhteiset pippalot.

Itse asiassa nuo pikkutöpöt, groksimallilla tuli tehtyy jo ajat sit, nyt vaan maalasin niitä. Ei tullut mitekää kaunista jälkee jauhemaisilla elintarvikeväreillä minkä sotkin veteen. Ekana koitin kuivalla värillä mut tuli niin ikävän harmaa, et se ei ollut yhtään herkullisen näkönen. Tuos oikeessa kulmassa näkyy se harmahtava väri.  Muutama sinivuokkonen vierelle. Itse asiassa toinen noista popoista on miun siskon tekemä ja toinen miun, muistaakseni kokeiltiin MMF massasta. Massa oli jo vähä kovettunutta, eikä taipunu kunnolla kuosiinsa.

 

Nää toiset piti sit tehä isukille. noista puuttuu viel kuvan ottohetkellä kultamaalilla maalatut "remmit" jotka bootseissa on. Miulla kun ei ollut sellasta maalia, niin sisko maalas ne. Massana musta marsipaani. Voi että oli ihan toista työstää massaa mikä oli pehmeetä ja taipusaa, ei tarvinnu edes tomusokeria kaulintaan. Kaulin tosin kelmun välissä kun ajattelin säästyä kaulimen pesulta. Bootsin jalkaosat tuotti tosin vähän päänvaivaa kun niistä meinas väkisin tulla sellaset Hessu Hopo versiot. Varren sisään laitoin rullalle lyijykynän päälle moninkertasen kelmun, etteivät menneet umpeen. Sit laitoin kaappiin kuivamaan muutamaks päiväks, jonka jälkee poistin muovisyttyrät. Tuo kuvahan on otettu just kun olin nuo tehny, et ovat viel ihan kosteita ja siks kiiltävät eri tavalla. En vaan tajunnu ottaa kuvaa sit kun ne remmit oli maalattu.