Tuossa viime viikolla käytiin läpi kenenkin veskan sisältöä, ja tuossa illalla kaivellessani sohvan takana löysin ihan oikean selviytymispakkaukseni, samalla löysin myös laukun, jota en ole vähään aikaan käyttänyt. Mitähän ihmettä nekin oikein sohvan takana toimittavat. Kai se sitten on että poissa silmistä, poissa mielestä. Päätinpä kurkata sisään.

Käsilaukku on suurinpiirtein kokoa 28 x 42x 14, edessä pari taskua takana ulkopuolella yksi iso, sisällä kaksi osastoa, joka on jaettu isolla vetoketjutaskulla, iso vetoketjullinen sisätasku

Takana oleva vetoketjutasku oli syönyt:

Magneettilukollinen käyttämätön puhelinmuistio, Dermosilin vaatteisiin kiinnitettäviä hyttyslaastareita vajaa paketti, haisevat sitronellalle, aloe vera tuotteiden tilauslista, Suomenlinnan kartta vuodelta 2008, Suomenlinnan lelumuseon esite kolmella kielellä, pari yksittäispakattua terveyssidettä,  kotelo, jossa on pari pikkuhousunsuojaa, neljä kosteuspyyhettä, Kelan kuntoutusesite, Sonera ADSL irtisanomislomake, lista asioista jotka täytyy suorittaa ennen vainajan hautaamista(!), oli tarkoitus antaa se ystävälle keväällä, lääkeresepti, josta tuli kaikki muuta paikat kipeäksi, paitsi ettei lääke auttanut vaivaan, vessan piirustukset (noita olen vähän kaipaillutkin) ja arvio rempasta, unisef maailman lapsilisä suoraveloituslomake, päivätty 12.3.2008, passin käyttöohjeet, -09 olleen kevätkokouksen esityslista ja muita asiaan liittyviä papereita, selostus Porvoon valtiopäivistä ja kuinka Porvoon mitta on saanut alkunsa, liikenteen vuorovaikutustestin tulokset(tämän testin joutuvat kaikki autokoululaiset tekemään) työkokeilun ajalta 12-08, kutsu kirurgian polille, ensiapu I kurssin muistiinpanot, pari oikein rutistunutta mainosta pikryn jäseneksi liittymiseksi, epikriisi magneettikuvauksen jälkeen, muutama selänvenytysohje.

Oikea etutasku:  tupakansytytin metallikuorella, lähes tyhjä suihkepullo mieliparfyymia, rexona dry stick, melkein käyttämätön, siwan muovikassi,

Vasen etutasku: muoviin pakattu kertakäyttö jäätelölusikka, kirjekuori, jossa pari nippua blondia tekohiusta( oli tarkoitus laittaa lisäkkeitä silloin ku vielä oli blondi), ensiapuohjeet taskukokoisena, laatikko Somacia jossa myös muutama Ranixal mukana, naniloninen kauppakassi säilytyspussissa, viininpunainen kotelo, jossa kynsisakset, -viila, pinsetit ja muovitikku,

Ensimmäinen iso osasto: pari eläinkaupan kuittia, musta kankainen ostoskassi, silmälasikotelo, jossa tosi tummat aurinkolasit, pitääkin ottaa ne käyttöön nyt kun on nuo hanget niiiin valkoisia ja häikäiseviä, sadepukukankaasta tehty ostoskassi pikku kassissa, vajaa paketti paperinenäliinoja, missä on dollarien kuvia, vajaa paperinenäliinapakkaus, 0,20€.

Välissä oleva vetoketjutasku: haljennut pussi Vicks Blueta, nyssäkkä vanupuikkoja, ostoskuitti joka ei ole enää luettavissa, samettipussukka ja laukkukoukku.

Toinen osasto: pari lukematonta kuittia, 4 eukalyptus menthol kurkkupastillia, sileäksi hiottu kivi, 0,65€

Sisätasku: nailoninen kauppakassi( jo olen ihmetellytkin että missä ihmeessä on kaikki apukassit kun itse olet kaupassa, purkkapussi jossa 9 purkkaakin, käsinveivattava hammasharja, colt sytkäri, timanttileikattu hopeinen sormus, uudenaikainen kattoon laitettava lampun töpseli, n. 4 cm kalkkikivi, pikku pussi jossa kolme tampoonia, mustekynä, lyijykynä ei terää, lumene valokynä, lyijykynä, hengityksenraikastajasuikaleita, jotka laitetaan kielen päälle, terotin, kivi, kaksipuolinen peili, paperiliitin, puolikas joulukuusen kynttilä( oikein näppärä kun hautakynttilöitä sytyttää) 2 tampoonia, pieni kuusioavain, 4 tukkapinniä, 6 tukkalenkkiä, iso kuminauha, vihreä geelikynä, terätön lyijykynä, 3 mustekynää, sininen geelikynä, samettipussi jossa kaksipuoleinen peili, avaamaton väkevä mynthonaski, ripsiväri, melkein tyhjä mynthonaski, 2 tukkapinniä, 2€, avonin nestemäinen huulipuna, cappicinon värinen huulipuna, metallihohtoinen kullanvärinen huulikiille, kullanvärinen ripsientehosteväri, meripihkariipus.

Nuo kivet laukussa ovat yhden pikkutytön minulle lahjoittamia, ja hän tarkastaa laukun joka kerran nähdessään etten ole heittänyt niitä pois, hänen aarteitaan. Ne nyt tosin onkin niin hienoja valkeita, ettei niitä raski hävittää. Lupasin pitää jemmassa kun äiti tuppaa nakkelemaan pihalle.

Selviytymispakkaus onkin sitten jo ihan oma lukunsa. Olen roudannut sitä mukana niin pohjoisessa kun etelässä. Uskaltaakohan sitä edes avata, on niin täydennäköinen, mutta menee silti vielä kiinni ilman väkivaltaa. Kooltaan 24 x 40 x 14

Edessä olevasta sivutaskusta löytyy 0,20€, jonkun kynän sisäkappale, mustekynä, sateenvarjo, 4 kpl kertakäyttöisiä kasvonaamiopakkauksia kotelossa, rapinasta päätellen aika kuivaneita, samettipussi mikä on syönyt pikkuhousunsuoja, pari yösidettä, minigrip pussillisen vanupuikkoja, mustekynä, pari haavapyyhettä minigripissä, tulitikkuaski ja pari sytytyspalaa, 2 tampoonia, avaamaton heijastinpussi, rasia kynnenkorjaustarroja, 5 näytesuihkugeeliä, pari shampoo ja hoitoainenäytettä, rasia saippualehtiä, todellä näppärä matkoilla,

Sisätaskussa vajaa laatikko desinfioivia laastareita, sytytyspalalaatikko, pieni ensiapupakkaus kovakuorinen, sisällä pari rullaa sideharsoa, sakset, pinsetit, hakaneuloja, haavapyyhkeitä, laastaria ja teippiä, kotelon takana on peili.

Sisällä: Pantene hoitoaine ja shampoo, pari kertaa käytetty, jalkahoitovoide, after sun pumppupullo, rusketusta syventävä voide, veet ihokarvanpoistovoide, 3 minuutin kirkastava naamio, aurinkorasva sk 30, puhdistava kalvonaamio,

Kaksiosainen meikkipussi jossa 2 pikkuhousunsuojaa, mustekynä, 10ml käsivoidenäyte, käsinveivattava avaamaton hammasharja, 2 kertakäyttöistä lady shavea, karvanpoistolasta, kruunukynttilä( tämä ei sitten ole poikaystävä), 11 cm ideaaliside, muovipussi jossa 2 ohuet polvisukat ja aluspöksyt,

Pussukka jossa on aloe vera kosteuspyyhkeitä, aloe vera suihkugeeli, shampoo, hiustenhoitoaine ja aloe geeli

Pieni käsilaukku, sisällä satiiniyöpaita, pussillinen erinäisiä näytepakkauksia mm. shampoota, suihkugeeliä, käsivoidetta yms.

Ja tietenkin jokaisen naisen pakista löytyy ilman muuta meikkipussi. josta löytyy kylpysieni, kertakäyttösadetakki(?),  ikivanha irtopuuteri mitä ei saa ikinä ottaa kapakkaan mukaan, iso puuterihuisku, glitter spray hiuksille, taikapölypuuterivamppu, muovinen heijastin, ei narua, tukkalenkki, pinsetit, hyvin tumma violetti kynsilakka, hehkua antava irtopuuteri, koteloon taitettava kampa, tukkasolki, guerlain insolense tuoksunäyte, pinkki jauhemainen luomiväri, ripsikampa, tavallinen kaksitiheyksinen kampa, huulipunanäyte, kokoontaitettava hiusharja/kenkälusikka, vanhan roosan värinen kynsilakka, 2 eriväristä huulipunaa, tumma huultenrajauskynä, musta eyeliner, metallinhohtoinen huulipuna, kultainen korupussukka jossa sifonkipussukka johon on piiloutunut tukkasolkia ja hiuspinnejä, hopeoitu strassikivisomisteinen kaulakoru, hopeanvärinen 100 cm panssarikaulaketju, hopeoidut strassikorvarenkaat 4 kpl, kullattu pieni rintaneula, musta ristikaulakoru, mustat korvanapit pitkillä ketjuilla 4 kpl, musta kaulakoru pitkillä ketjuilla.

Tämän kun muistaa viikonloppukeikalle ottaa matkaan, niin hyvin pärjää, muistaa vaan parit pöksyt ja pari paitaa lisää matkaan pakata.

Työreppua en ole oikeasti avannut ainakaan yli kahteen vuoteen, se voi sisältää aikamoisia yllätyksiä. Toivottavasti ei ole muumioituneita eväitä sisällä. Se saa nyt tältä erää jäädä hamaan tulevaisuuteen.