Löysin tämän horoskooppihaasteen Seija P.n blogistaHetkiä Heimolasta. Pitihän tuota kommentoida itekki.

LEIJONA (24.7.-23.8.)

Rakastat haasteita, mutta masennut helposti kun neule ei edistykään suunnitelmiesi mukaan ja hylkäät sen herkästi UFOksi ja aloitat uuden mielenkiintoisemman neuleen. Sinulla on useita keskeneräisiä neuleita ja neulot niitä kaikkia yhtaikaa. Kokeilet mielelläsi uusia neulepintoja, mutta pitsineuleet ovat heikkoutesi. Neulot mielelläsi kauniita, mutta et niin käytännöllisiä neuleita. Kuinka monta pitsihuivia ihminen todella tarvitsee? Rakastat luksuslankoja ja sorrut usein ostamaan lankaa, vaikka et sitä tarvitsisikaan. Osallistut lankahamsterikisaan joka vuosi, menestymättä.

Lempilankasi: Aidot luonnonmateriaalit, mahdollisimman kalliit langat.

Omat kommenttini aiheesta: Useimmat miun käsityöt näyttää Ufoilta, oli se sitten missä muodossa hyvänsä tapahtuvaa. Keskeneräisiä miulla ei pahemmin ole. Jo kahden hihan yhtäikaa neulominen on vaikeaa vaikkakin eri kerältä. Pitsineuleet- joo on ne ihania, mutta kun meluinen malli löytyy saa sisko kutoa. Pitsihuiveja ei tosiaan ole koskaan liikaa - täyttämään henkaria. Eihän rumista ja huonoista langoista voi edes mitään tedä, puhumattakaan että niitä käyttäs koskaan. Aina pitää olla luksusta, näyttävää ja kiiltävää.

Hamsterikisaan en ole koskaan osallistunut, mutta sorrun kyllä lankojen turhaan hankintaan. Hankkiessa en yleensä tiedä mitä niistä tulee, mutta kun kiva malli löytyy, niin sisko töihin. Onhan sitten langat valmiina.