Mie sain päähäni että kun noissa mein ikkunoitten väleissä on reilusti tilaa ja ne on tylsän näkösi, niin miepä täräytän keittiön ikkunan väliin noita kirppareilla viliseviä Ikean aalto- maljakoita. En tiiä onko se oikea nimitys, mutta kummasti ihmiset tietää heti mistä on kyse.

Iskä antoi sopivan kakkos-kakkosen pätkän, ettei ne pystit uppoo niin alas pokan taakse. Mie olen noita pystejä nyt pikkuhiljaa haalannu kirppareilta, muutamat sain tosin yheltä tutulta. Nyt enää puuttuu 8, sit saisin ikkunan täyteen niitä. En viiti turhaa lähtee aukomaan tuota keittiön isoo ikkunaa, ni oottelen viel et saa kaikki sinne kerralla laitettuu. Kun viimeinkii sai tän kämpän lämpenemää, puol talvee tässä on paleltu. Kun liesituulettimen päällä on +17 astetta, mitä se on lattialla kun se on jääkylmä. Ilmasin patterit ja sieltä tuleva vesi oli niukin naukin +21, ei mikään ihme et on kylmä kun sellane kuolleen mummon henkäys ei jaksa näitä isoja huoneita lämmittää. Uhkasin jo et lakkaan talviaikana maksamasta yhtiövastiketta ku ulkona on lämpösempää ku sisällä.

Valitin naapurille, niin sano että oli toinen naapuri käyny kääntämässä mein talon lämmitykset minimii. Itellä niillä on automaattiset termarit, eihän niitä tos ylätalossa palele. Ei pitäs mennä sinne pannuhuoneesee puuttuu jos ei kerran osaa. Ja tää ukko ei oikeesti osaa. Yleesä sen säätöjen jälkee tilataa ammattilaine asialle ja lasku on sen mukane. Samane pälli pari vuotta sit ruuvas mei telkkarianteenin vituralle, ku ei tollo erota mikä on talon yleisanteeni ja mikä menee suoraan toisen olkkarin seinästä sisälle. Eikä voi väittää ettei ois tehny, teini kuuli katolta kolinaa ja meni kattoo, ni tälle tuli nii kova kiire hypätä pois et työkalupakkiki jäi mei anteenin alle.

No enpä mie taas aiheesta paljoo eksynykkää.

Jostain syystä miulle on noita sinisiä tullut jo vaikka kuin paljon, vaikken siitä nii välitäkkää. Oikeen huvittaa millasta hintaa noilla vaaseilla pidetään. Ihmiset luulee, että niistä voi pyytää mitä tahansa, kyllä joku kaheli maksaa. Uutenahan noita on saanut tarjouksesta jotai alle euron kpl. Pahin hinta oli täs muutama päivä sit 4€ kpl, juu miun puolesta voi jäähä ostamatta, en mie sentää hölmö ole vaik hullu oonki. Kontti myy egellä, useimmat kirpparilla 0,50 - 1,50€ kappaleelta.

Tänää mie löysin 5 uutta maljakkoa yheltä kirpparilta mihin olin viemässä tavaraa myyntiin. Ei ollut vaikee valinta kun näitä oli kahessa eri pöydässä. Toisessa oli 5 pulloa 2,90€ ja toisessa 1 pullo 2€ kpl. Arvaa kumpaan vaihtoehtoon päädyin. Nauru

 

1327662367_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nykysin ei muuten enää Ikean mallistossa ole noita tuollasia. Ilmanko ihmiset kuvittelee et niistä voi pyytää mitä vaan.

Löysin mie sieltä pari sinistä tuikkukippooki, miulla ku ei noita viel yhtää ole. Viaton